Tempahan Banner Murah |  Banner ni popular dalam kalangan peniaga yang baru memulakan perniagaan atau peniaga yang buka stall di bazar-ba...

Banner

Banner

Cetak Banner Murah Malaysia

Banner

8 10 99

Tempahan Banner Murah | 

Banner ni popular dalam kalangan peniaga yang baru memulakan perniagaan atau peniaga yang buka stall di bazar-bazar atau expo-expo.

Daliz Banner

Apa itu Banner? 

Banner ialah kain rentang yang selalu digunakan oleh sesuatu pihak untuk mengumumkan sesuatu majlis, produk, event atau apa sahaja yang diperlukan untuk diwar-warkan kepada khalayak ramai. Jadi banner ini digunakan untuk menarik perhatian orang ramai untuk mengetahui sesuatu benda yang dipaparkan di banner tersebut.

Dalizgrafix menawarkan perkhidmatan mencetak banner untuk semua pihak termasuklah peniaga, syarikat, majlis perkahwinan atau lain-lain untuk menggunakan khidmat kami dalam percetakkan banner ini. 

Sekiranya anda sudah mempunyai design sendiri, Kak Daliz gunakan size dalam kaki/feet untuk pihak kami design. Standard size adalah 6x4 kaki, 10x4 kaki, 7x3kaki dan size mengikut citarasa anda. Daripada sekecil-kecl banner dan sebesar-besar banner, kami boleh buat. Insyaallah. 


0 comments: