Tempahan Design Business Card Murah Business Card | Kad perniagaan ni memang penting untuk memperkenalkan perniagaan kita kepada pelangga...

Business Card

Business Card

Tempahan Design Business Card Murah

Business Card

8 10 99

Tempahan Design Business Card Murah

Business Card | Kad perniagaan ni memang penting untuk memperkenalkan perniagaan kita kepada pelanggan. Tak kira lah perniagaan offline atau online kepada rakan atau kepada umum. Business Card nie juga melambangkan kita ni amat serius tentang perniagaan yang kita jalankan. Jadi, barulah orang akan yakin dengan perniagaan yang kita buat. Ada yang kata meniaga online tak payah business card. Siapa kata? Usahawan internet lah yang paling penting sekali sebab usahawan macam ni boleh letak link facebook, instagram, email ke dalam business card supaya orang dapat menghubungi anda dengan mudah selain daripada call. Sekarang nie kan facebook menjadi salah satu alat untuk customer dan peniaga berhubung rapat. Jadi, tak nak ke pelanggan keep in touch dengan anda?

Business Card Both Side

Size Business Card

Sekiranya anda sudah memiliki design business card anda dan ingin pihak Dalizgrafix cetakkan untuk anda.. Pastikan size businsess anda mengikut size yang pihak Dalizgrafix tetapkan. Berikut adalah ukuran size yang pihak Dalizgrafix tetapkan. 
Ukuran business card

Kak Daliz menyeru para usahawan internet cetak atau mempah design business card anda dengan cantik-cantik dan kak daliz sendiri akan design sampailah anda puas hati. Setiap kali pertukaran sekiranya anda tidak berpuas hati juga tidak dikena caj. 

Tapi pastikan penukaran hanya kesilapan ejaan, warna serta kedudukan sahaja. Sekiranya nak minta kak daliz ubah terlampau banyak sangat  itu ini sampai 100% kena tukar, Haaa! yang itu memang kak daliz murung tepi bucu dan dikenakan cas mengikut kecerewetan anda. hahahaha. Gurau! Jom pakat bagitau orang kampung sekali kalau harga kak daliz superb murah. 


0 comments: