TEMPAHAN FLYERS MURAH | Tau tak, flyers ni satu medium pengiklanan yang sangat berkesan. Sekarang orang atau potensi pelanggan ni sebenarny...

Flyers

Flyers

Tempah flyers murah Malaysia

Flyers

8 10 99
TEMPAHAN FLYERS MURAH | Tau tak, flyers ni satu medium pengiklanan yang sangat berkesan. Sekarang orang atau potensi pelanggan ni sebenarnya mahu tahu barang yang anda jual. Tapi tak ada masa nak dengar penjelesan sebutir-sebutir yang keluar dari mulut anda.Apa itu FLYERS? 

Flyers adalah suatu bentuk yang berbentuk kertas yang boleh digunakan untuk mengiklankan pelbagai barangan produk, tempat serperti acara, mengiklankan perniagaan, servis serta bermacam-macam aktiviti yang lain. 

Flyers kebiasaannya digunakan oleh individu atau company atau dengan istilah lain para peniaga untuk mempromosikan produk merekan serta servis yang disediakan oleh mereka. Flyers selalu digunapakai sebagai salah satu medium iklan disebabkan kerana ia tidak memerlukan modal yang begitu besar untuk menghebahkan sesuatu produk peniaga mereka. 

Flyers membolehkan ia sampai terus kepada bakal pelanggan dan sekaligus sebagai pelanggan tetap. Insyaallah. Jadi flyers yang kami sediakan mempunya size yang berlainan untuk dijadikan pilihan kepada para peniaga untuk memilihnya. Flyers yang kami hanya sediakan adalah size A3, A4 dan A5.

0 comments: